Krzysztof Bulik Napisano 25 września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2019 No okej, śmiało idź. Tylko nie znam się na sprzęcie i potrzebuje kogoś od pokazania mi przykładowego zestawu gotowego, który mógłbym kupić i samodzielnie podłączyć Sprzęt z przyszłością pod 5.1, ale nie szybko, żeby po budżecie mocno nie dostać Myślałem o tym https://sklep.rms.pl/yamaha-a-s201-as201-melodika-bl30-mk3-bl30mk3-nowa-wersja-zestaw-stereo#specyfikacja_techniczna Nadaje się to? Czy macie swoje pomysły? w 70% muzyka. 30% filmy i seriale netflix Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 września 2019 Udostępnij Napisano 26 września 2019 No słaby sprzęt. As201 to do knajpki do muzyki w tle gdzie nie ma.znaczebia jakość. Dobra przyjmując że jest to 3k Stereo Pioneer sxn30ae, Pioneer a40, do tego melodika bl40mkIII, magnat shadow 207 Kino Yamaha 485, Pioneer 934, z quadral quintas 6500 le, taga harmony 606v3. Tu trzeba rozbierać do suba magnat sub 302a. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adags Napisano 26 września 2019 Udostępnij Napisano 26 września 2019 Krzysiek odpusc sobie kino 5.1, jesli chcesz sluchac muzyki to tylko stereo.Sent from my iPhone using Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 września 2019 Udostępnij Napisano 26 września 2019 A nie rozsądnie udać się do salonu audio i odsłuchać zarówno amplitunera AV, amplitunera stereo i wzmacniacz i wtedy podjąć decyzję? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 września 2019 Udostępnij Napisano 27 września 2019 15 godzin temu, seba3002 napisał: A nie rozsądnie udać się do salonu audio i odsłuchać zarówno amplitunera AV, amplitunera stereo i wzmacniacz i wtedy podjąć decyzję? Jestem za! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wezyr11 Napisano 29 lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 lutego 2020 Ja mam Philips TAPB603 i mogę polecić. Ja jestem bardzo zadowolony, ale to jednak trochę droższy soundbar. Ale słucham na nim też muzyki i również nadaje się do takich zastosowań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts