S4Home Napisano 14 października 2019 Udostępnij Napisano 14 października 2019 Zostaw tak jak ci zrobiła kalibracja audyssey. Ale dokup suba. Wtedy odpalisz ja jaszcze raz i system będzie kompletny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad dobrzykowski Napisano 14 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2019 (edytowany) 1 godzinę temu, S4Home napisał: Zostaw tak jak ci zrobiła kalibracja audyssey. Ale dokup suba. Wtedy odpalisz ja jaszcze raz i system będzie kompletny. Taki mam plan, tylko nie wiem co z subem, czy brak zmiany fazy to duży problem, czy to absolutnie nie przeszkadza, bo naczytałem się o subach różnych teorii, a do tego absolutnie nie pojęcia czy audyssey sobie z tym radzi i powoli wiem mniej niż wiedziałem 😉 Edytowano 14 października 2019 przez konrad dobrzykowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 14 października 2019 Udostępnij Napisano 14 października 2019 U mnie Audyssey ustawił subwoofer idealnie. Co prawda nie widziałem w menu opcji odwrócenia fazy subwoofera , ale nie musiałem z tego korzystać. Być może po prostu kalibracja załatwia tą sprawę w trybie automatycznym... Tak prawdę mówiąc, to bardzo dobrze działa kalibracja w Denonie, choć Yamaha też całkiem nieźle sobie radziła ( AVR-X1500H vs RX-V 371). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 października 2019 Udostępnij Napisano 15 października 2019 Brak Zmiany fazy nie jest ci w subie za bardzo potrzebna. Jeśli kalibracja wychwyci że jest źle to imię sama to zmienić. O jakim subie myślisz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad dobrzykowski Napisano 15 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 października 2019 26 minut temu, S4Home napisał: Brak Zmiany fazy nie jest ci w subie za bardzo potrzebna. Jeśli kalibracja wychwyci że jest źle to imię sama to zmienić. O jakim subie myślisz? O jedynym słusznym 😁. Nie muszę pisac, że to 302a? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 października 2019 Udostępnij Napisano 16 października 2019 No to nie jest ci to potrzebne. Wypożyczasz i widzisz (słyszysz);) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad dobrzykowski Napisano 16 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 października 2019 12 godzin temu, S4Home napisał: No to nie jest ci to potrzebne. Wypożyczasz i widzisz (słyszysz);) Jak znam życie to kupię ustawię i zostanie tak jak z tagami było Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad dobrzykowski Napisano 20 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2019 Dnia 16.10.2019 o 22:16, konrad dobrzykowski napisał: Jak znam życie to kupię ustawię i zostanie tak jak z tagami było magnat kupiony, trafiłem na okazję, gra całkiem nieźle, co prawda sąsiedzi jeszcze nie przyszli ale to tylko kwestia czasu , dziękuję wszystkim za porady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts