Artex Napisano 2 listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 listopada 2008 Witam wszystkich.Wszedłem w posiadanie amplitunera Harman Kardon AVR 435,a ponieważ jestem totalnym laikiem (ale nie głuchym) proszę o doradzenie mi jakie głośniki (5.1) powinienem zakupić.Zestaw ma posłużyć do kina domowego chociaż mam nadzieję że się to zmieni (jeśli dźwięki rzucą na kolana).Zakres funduszy jak zawsze ograniczony max.1800zł.Bardzo proszę o radę i wszystkich cieplutko pozdrawiam!Harman Kardon AVR 435 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 2 listopada 2008 Udostępnij Napisano 2 listopada 2008 Przeszukaj forum juz wiele razy omawialiśmy zestawy głośników do KD do 2000 .Znajdziesz wszystkie i interesujące cie informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzymek Napisano 3 listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Cześć Artex!Wysłałem Ci PW. Odpisz czy doszło.Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 8 listopada 2008 Udostępnij Napisano 8 listopada 2008 Zdecydowanie odradzam zakup kolumn w takim budżecie. Nie do tego amplitunera. Lepiej zmienić elektronikę na tańszą i dołożyć do kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artex Napisano 9 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2008 Cytat Zdecydowanie odradzam zakup kolumn w takim budżecie. Nie do tego amplitunera. Lepiej zmienić elektronikę na tańszą i dołożyć do kolumn. Dziękuję za radę,amplituner kupiłem w zasadzie za darmo,a głośniki polecił mi Blackninia(JAMO S606 HCS3) i w końcu u niego kupiłem.Czy to dobry wybór wkrótce się okaże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts