rd168 Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 Prosze o pomoc-bo nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Czy przy użyciu tego odtwarzacza sieciowego można słuchać Tidala i Spotify w formie bezstratnej ,jeżeli tak to w jaki sposób . Przy użyciu jakiego oprogramowania/narzędzi . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 Spotify to mp3 więc nie ma tu mowy o bezstratnosci 🤨. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 9 października 2019 Udostępnij Napisano 9 października 2019 Ale Tidal 44/16 więc... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rd168 Napisano 9 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 października 2019 Własnie o Tidala w hi-fi mi chodziło -pakiet wykupiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts