majkel Napisano 19 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2007 Jest taki zestawik cd+wzm hd970/hk970, bardzo mi się podoba i chyba się na niego skuszę, ale potrzebowałbym jakiś wkazówek do głośników. Z czym to by dobrze zagrało? Pokój 16m, muzyka cięższa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 19 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2007 Wszystko zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na to pieniędzy. Słuchałem tego zestawu u koleżanki z pracy z kolumnami Mision z serii 30 /nie pamiętam numeru,takie średnie podłogówki/ na 25m2 koleżance się to podobało a mi jakoś nie za bardzo. Inne doświadczenie z tym zestawem miałem kiedyś w sklepie "nie dla idiotów" były podłaczone pod to kolumny Magnat Monitor /jakaś taniocha przeznaczona w zasadzie do kina domowego/ i brzmiało to zaskakująco dobrze po mimo fatalnych warunków akustycznych. W Twoim metrażu pomyśl o jakiś dobrych monitorach ,moim zdaniem im lepsze głośniki tym więcej "wyciśniesz" z tego jak by nie było budżetowego zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2007 Do sprzetu Harmana tylko potzrebujesz jakies mocarze polecil bym: JBL, Infinity, tylkko dlatego,ze to ta sama stajnia.. z drugiej zas strony Paradigm!! jakies podlogowce znajdziesz w tej cenie!! Jezeli ciezka muzyka to efekt gwarantowany nie jestem przekoanny co prawda do wyrobow JBL ale coz zgrywaja sie dosc dobrze te zestawy..wyciagasz optimum z jednego jak i drugiego. Ty potrzebujesz chyba sprzetu do burzenia scian:) swego czasu mialem tez taki objaw..czasami trwa do dzisiaj alejuz nie przesuwam scian.. otwieram tylko brzmieniem drzwi do pokoju:) HK górą!! M_G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 20 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2007 muzyczny a jak tam u Ciebie ze słuchem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 21 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2007 a propo mojego postu powyzej pytasz??? bo jezeli tak..to nie znaczy,ze preferuje takie glosniki... poprostu napisalem... ogolnie kazdy ma swoje zdanie ja poprostu mam nadzije,ze faktycznie kazdy kto pyta sie o kolumny nie slucha pozniej mp3 puszczanych przez kompa na podstawowej karcie muzycznej... bo zaloze sie,ze ponad polwa ludzi tak robi:) a sluch dziekuje dobry:).... a coo?? M_G Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts