majkel #1 Napisano 19 kwietnia 2007 Jest taki zestawik cd+wzm hd970/hk970, bardzo mi się podoba i chyba się na niego skuszę, ale potrzebowałbym jakiś wkazówek do głośników. Z czym to by dobrze zagrało? Pokój 16m, muzyka cięższa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fono Master #2 Napisano 19 kwietnia 2007 Wszystko zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na to pieniędzy. Słuchałem tego zestawu u koleżanki z pracy z kolumnami Mision z serii 30 /nie pamiętam numeru,takie średnie podłogówki/ na 25m2 koleżance się to podobało a mi jakoś nie za bardzo. Inne doświadczenie z tym zestawem miałem kiedyś w sklepie "nie dla idiotów" były podłaczone pod to kolumny Magnat Monitor /jakaś taniocha przeznaczona w zasadzie do kina domowego/ i brzmiało to zaskakująco dobrze po mimo fatalnych warunków akustycznych. W Twoim metrażu pomyśl o jakiś dobrych monitorach ,moim zdaniem im lepsze głośniki tym więcej "wyciśniesz" z tego jak by nie było budżetowego zestawu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #3 Napisano 19 kwietnia 2007 Do sprzetu Harmana tylko potzrebujesz jakies mocarze polecil bym: JBL, Infinity, tylkko dlatego,ze to ta sama stajnia.. z drugiej zas strony Paradigm!! jakies podlogowce znajdziesz w tej cenie!! Jezeli ciezka muzyka to efekt gwarantowany nie jestem przekoanny co prawda do wyrobow JBL ale coz zgrywaja sie dosc dobrze te zestawy..wyciagasz optimum z jednego jak i drugiego. Ty potrzebujesz chyba sprzetu do burzenia scian:) swego czasu mialem tez taki objaw..czasami trwa do dzisiaj alejuz nie przesuwam scian.. otwieram tylko brzmieniem drzwi do pokoju:) HK górą!! M_G Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fono Master #4 Napisano 20 kwietnia 2007 muzyczny a jak tam u Ciebie ze słuchem ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #5 Napisano 21 kwietnia 2007 a propo mojego postu powyzej pytasz??? bo jezeli tak..to nie znaczy,ze preferuje takie glosniki... poprostu napisalem... ogolnie kazdy ma swoje zdanie ja poprostu mam nadzije,ze faktycznie kazdy kto pyta sie o kolumny nie slucha pozniej mp3 puszczanych przez kompa na podstawowej karcie muzycznej... bo zaloze sie,ze ponad polwa ludzi tak robi:) a sluch dziekuje dobry:).... a coo?? M_G Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach