Marcin Stec Napisano 23 listopada 2019 Udostępnij Napisano 23 listopada 2019 Poszukuję słuchawek koniecznie dokanałowych i przewodowych. Posiadam kartę muzyczną Audiotrack Prodigi Black Cube i słuchawki powinny być ciepłe by nie przesadzać z górnym pasmem. Słuchawki głównie do grania w gry fps (dobre pozycjonowanie w przeciwnika na postawie dźwięku). Słucham także muzyki na kompie- klasyka najczęściej klasyka organowa i nowoczesna muzyka instrumentalna. Lubię dźwięk lekko rozjaśniony dlatego kupiłem Prodigi Blcak Cube. Wiem, że nie mogę oczekiwać za dużo po takich słuchawkach ale nie lubię długiego ogrzewania na uszach dlatego własnie dokanałowe. Budżet do 600 zł. Jak na dokanałowe to i tak chyba za dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 listopada 2019 Udostępnij Napisano 23 listopada 2019 Brał bym pod uwagę MEE Audio Pinnacle P1 lub FiiO F9 ewentualnie nieco ponad budżet FiiO F9 pro. Pinnacle P2 są obecnie na Massdropie po 25$. Poczytaj o tych słuchawkach w necie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 listopada 2019 Udostępnij Napisano 23 listopada 2019 (edytowany) post do usunięcia Edytowano 23 listopada 2019 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Pinnacle P1 nie są dość ciepłe za to lekko rozjaśnione na górze (czyli to czego szukasz), celowałabym raczej w P2 połączone z kablem zbalansowanym (taka opcja fajnie zarysowuje górną część pasma) albo w MEE Audio MX3 PRO - to stówka ponad budżet, ale moim zdaniem warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 listopada 2019 Udostępnij Napisano 25 listopada 2019 Dnia 23.11.2019 o 21:38, MobyDick napisał: Brał bym pod uwagę MEE Audio Pinnacle P1 lub FiiO F9 ewentualnie nieco ponad budżet FiiO F9 pro. Chodziło o P2 a nie P1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Stec Napisano 30 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2019 (edytowany) Dzięki za info. Zamówiłem już na Massdropie P2. Cena REWELACJA. Wyszło razem z przesyłką 130 zł. Tylko poczekać trzeba ze 3 tygodnie. W prawdzie kabel zwykły ale jak dźwięk mi nie podpasuje to dokupię zbalansowany. Edytowano 30 listopada 2019 przez Marcin Stec Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 30 listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 listopada 2019 No żeby tylko 3 tygodnie. Rozumiem że to zamówienie grupowe. Tylko że 2 tygodnie na przewidywaną wysyłkę od zakończenia zbierania zamówień to chyba czas na ich wyprodukowanie . Człowiek który zamawiał je tam rok temu wtedy za 42$ + 6 $ wysyłki dostał je po około miesiącu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts