karolkos Napisano 27 listopada 2019 Udostępnij Napisano 27 listopada 2019 Witam. Czy ktoś z szanownym forumowiczów spotkał się z renowacją kolumn jak w temacie? Chodzi mi o zwrotnice, czy można je reanimować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 listopada 2019 Udostępnij Napisano 27 listopada 2019 1 minutę temu, karolkos napisał: Witam. Czy ktoś z szanownym forumowiczów spotkał się z renowacją kolumn jak w temacie? Chodzi mi o zwrotnice, czy można je reanimować? Skontaktuj sie z kolegą @Audio Autonomy. To nasz forumowy kolega zajmujący się zawodowo takimi sprawami. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkos Napisano 27 listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2019 Dzięki. Odezwę się do kolegi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkos Napisano 28 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2020 (edytowany) Chciałbym poinformować kolegów, iż temat przeze mnie zaczęty w temacie reaktywacji zwrotnic kolumn Infinity Kappa dokonał się w rzeczywistości. Zrobiłem tak, jak podpowiedział mi kolega @Rega. Skontaktowałem się z @Audio Autonomy z Wrocławia i po miesiącu oczekiwania zwrotnice pojechały do Grzegorza. Przyznam szczerze, że składałem to wszystko w całość mając obawy : czy w ogóle zagra?, czy będą jakieś różnice?, a jeżeli będą to jakie? Nie będę w szczegółach opisywał co się porobiło w graniu, bo nie wiem czy potrafię. W każdym razie jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam tego typu operacje. Zarówno kontakt z Grzegorzem jak i sama fachowość usługi na najwyższym poziomie. Pewnie jestem tylko kolejnym uczestnikiem, który tak twierdzi, ale uważam że to się należy. Edytowano 28 stycznia 2020 przez karolkos Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts