stanleynowak Napisano 4 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2019 pomocy nie wiem co mam dobrać do tego wzmacniacza jest boski.... chociaż stary.... ale na moje potrzeby wystarcza... na razie jade na kolumnach własnej produkcji... ale chce cos profesjonalnego , cos co ten wzmacniacz udźwignie jak ktoś chce pomoc to już klekam na kolana..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 4 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2019 Napisz coś więcej. Zapoznaj się z tematem "Jak pisać pierwsze posty " I odpowiedz na zawarte tam pytania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2019 Jaka cena Jaka powierzchnia Ehhhh zagladnij na pierwsze tematy jak mówi Ender. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts