Crisdragon Napisano 5 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2019 Posiadam głośniki komputerowe microlab solo 7c, które mają dwa wejścia, podpięte mam je zawsze pod kompa. Jednakże mam problem bo gdy podłączyłem je też pod monitor (do którego mam podpięte ps4) drugim wejściem, to słychać straszne trzaski. Czy switch rca to dobre rozwiązanie na ten problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 5 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2019 Niewłaściwy dział, powinieneś poprosić @RoRo o przeniesienie do PC audio. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2019 Przed zakupem takiego switcha RCA sprawdź jeszcze na innych kablach (bo może jest uszkodzony i dlatego szumi). Jeżeli po odłączeniu (na chwilę) z głośników kabla prowadzącego od komputera wszystko jest prawidłowo (bez trzasków) to faktycznie zakup switcha RCA powinien rozwiązać Twój problem. Chociaż w opiniach o tym modelu zdarzają się informację o szumach, które generuje wbudowany wzmacniac i że je słychać przy podkręceniu głośności bez sygnału. Pozdrawiam PS. Przenoszę wątek do odpowiedniego działu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crisdragon Napisano 6 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2019 Kupiłem specjalnie trochę lepszy kabel - prolink Futura i tylko gdy są podłączone dwa źródła słychać wkurzajace pyrkanie. Czy coś takiego by wystarczyło? https://allegro.pl/oferta/przelacznik-reczny-audio-switch-speaka-2-x-cinch-8146221692?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2019 Taki przełącznik jak z Twojego linku powinien być OK 🙂 Upewnij się tylko czy kabel minjack-2x cinch nie jest na stałe bo wygląda trochę słabo... Jeżeli w przełączniku jest normalne gniazdo to dobrze. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts