MarcKrawczyk Napisano 7 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2019 nie wiem, czy to odpowiednia rubryka do poruszania tego problemu, ale strasznie mnie denerwuje kurz zalegający na sprzęcie audio i wczoraj dostałem od żony na mikołajki rewelacyjną ściereczko- szczoteczkę (czyżby żona polubiła wreszcie moje hobby?) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 7 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2019 Dokładnie takie 🙂 innymi moje piano-Black już by był matowy 👍 ale racja robią robotę ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2019 14 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: czyżby żona polubiła wreszcie moje hobby? rozwieje twoje wątpliwości NIE po prostu wkurza ją kurz a nie ma zamiaru czyścić twojego ołtarzyka żeby czegoś nie zepsuć/poprzestawiać😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts