art444 #1 Napisano 13 grudnia 2019 Witam wszystkich, Proszę o propozycje kolumn do powieszenia lub zabudowy do salonu 6m x 8m. Niestety WAŻ jest bardzo niski i dlatego im mniejsze, tym większa szansa na zastosowanie. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie sugestie Pozdrawiam Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 13 grudnia 2019 Zwiększ waż albo daj sobie spokoj. Gdzie kolumny instalacyjne do odsłuchu stereo w takim salonie. No chyba że chcecie muzykę w tle? Rozumiem że mocno w tle wtedy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art444 #3 Napisano 13 grudnia 2019 Wiem, wiem...Dlatego biorę pod uwagę również kolumny naścienne. I jestem świadomy, że muzyka będzie w tle, ale żeby to było fajne tło Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art444 #4 Napisano 16 grudnia 2019 A może coś takiego, focal 300iw? Ale jaki wzmacniacz / wzmacniacz sieciowy?Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 17 grudnia 2019 Takie kolumny są drogie i zapewnia ci przyjemny dźwięk w tle. Płacisz za design. Jeśli to akceptujesz to ok. Moim zdaniem kieruj swoją uwagę na monitor audio bo są tańsze i nie tną tak góra. Ewentualnie masz cała linię soundframe. Mamy je też pokazowe u siebie. Nikt nie zobaczy że to głośnik na ścianie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
art444 #6 Napisano 18 grudnia 2019 Czy pisząc o soundframe masz na myśli te od Monitor Audio czy też inne?Niestety mam do Ciebie ok. 400 km, troszkę daleko jak na wycieczkę, ale dziękuję za zaproszenie Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach