halik #1 Napisano 16 grudnia 2019 Witam, Cieszę się właśnie z mojego pierwszego porzadnego ampli i pojawia się mały zgrzyt, mianowicie sparowałem sie z telefonem przez bluetooth i za cholere nie chce mi puscic muzyki z tidalem to samo. Wchodze w aplikacje na ampli wybieram artyste i piosenke i nic . muzyka nie leci. Poradzi ktoś coś, bo jest duża szanasa a własciwie to graniczy z pewnością ze cos gdzieś w ustawieniach mam poprzestawiane a nie wiem co. Laikiem jestem i te wszystkie skróty fachowe mi nic nie mówią. Proszę o poradę pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
halik #2 Napisano 16 grudnia 2019 Sprawa nieaktualna. Jakoś sobie poradziłem. Zresetowalem do ustawień fabrycznych i nie podłączyłem internetu z kabla z routera, i jak naradzie wszystko działa, choć tidal się czasem wiesza. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 17 grudnia 2019 To kwestia sieci. Tidal jednak wymaga lepszej jakości. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach