Maks Czepiel Napisano 21 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2019 Witam, Mam problem z programem Equalizer APO. Chciałem w nim wykonać opcję swap channels (zamienić dźwięk w słuchawkach stronami). Wykonałem wszystko jak trzeba co jest widoczne na tym ss: https://gyazo.com/86...d32085d7b5f00dd Lecz nie ma żadnej reakcji, nic się nie zmieniło. Dodam że nie chce odwracać słuchawek na głowie bo używam jeszcze w nich mikrofonu, do tego odwrócone są strasznie niewygodne.. Więc zależy mi na tym, żeby to zmienić systemowo. Proszę o pomoc i z góry dziękuję . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Czepiel Napisano 22 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2019 f5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks Czepiel Napisano 23 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 f5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2019 Maks, uzbrój się w cierpliwość i nie odświeżaj codziennie tematu, bo zamiast "f5" będzie "delete" 😞 Po prostu zerknij na inny wątek poświęcony APO - i tam zadaj pytanie. Pozdrawiam - i zamykam bieżący wątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts