1Ender Napisano 21 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2020 (edytowany) Mam coś na oku, ale nie napiszę co. 😊 Kolumny uważane za wstęp do Hi Endu. Kosztowały w latach produkcji około 14k. Teraz można kupić znacznie taniej. Przygoda.. Jeszcze się nie zakończyła. Zakup odłożyłem na później. Za 2 do 6 miesięcy jadę odsłuchać i ewentualnie kupić. Musi się wszystko uspokoić w kraju. Zdrowie ważniejsze. W międzyczasie odsłuchiwałem monitory za około 8 k zł w salonie. Ale mnie nie powaliło brzmienie. Wolę swoje stare Phonary. 😁 Przynajmniej jak dla mnie w moich warunkach akustycznych grają lepiej moje stare pudła. Niż te w salonie audio. Pozdrawiam Edytowano 21 marca 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 21 marca 2020 Udostępnij Napisano 21 marca 2020 A jaka marka wchodzi w grę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 21 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2020 Jak odsłucham to napiszę. Teraz nie ma takiej opcji. Kolumny nie są popularne. A nazwa nic Ci nie powie. Musisz uzbroić się w cierpliwość. 😁 I póki co tyle w temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 marca 2020 Udostępnij Napisano 23 marca 2020 Ależ się ukryles z tymi modelami. Ciekawe czemu:):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts