1Ender Napisano 21 marca 2020 Autor Napisano 21 marca 2020 (edytowany) Mam coś na oku, ale nie napiszę co. 😊 Kolumny uważane za wstęp do Hi Endu. Kosztowały w latach produkcji około 14k. Teraz można kupić znacznie taniej. Przygoda.. Jeszcze się nie zakończyła. Zakup odłożyłem na później. Za 2 do 6 miesięcy jadę odsłuchać i ewentualnie kupić. Musi się wszystko uspokoić w kraju. Zdrowie ważniejsze. W międzyczasie odsłuchiwałem monitory za około 8 k zł w salonie. Ale mnie nie powaliło brzmienie. Wolę swoje stare Phonary. 😁 Przynajmniej jak dla mnie w moich warunkach akustycznych grają lepiej moje stare pudła. Niż te w salonie audio. Pozdrawiam Edytowano 21 marca 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując
Elizjum7919. Napisano 21 marca 2020 Napisano 21 marca 2020 A jaka marka wchodzi w grę? Odpisz, cytując
1Ender Napisano 21 marca 2020 Autor Napisano 21 marca 2020 Jak odsłucham to napiszę. Teraz nie ma takiej opcji. Kolumny nie są popularne. A nazwa nic Ci nie powie. Musisz uzbroić się w cierpliwość. 😁 I póki co tyle w temacie. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 23 marca 2020 Napisano 23 marca 2020 Ależ się ukryles z tymi modelami. Ciekawe czemu:):) Odpisz, cytując
Recommended Posts