S4Home Napisano 31 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 FILM EVEREST!!!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 31 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: FILM EVEREST!!!!!!! Dzięki wielkie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 6 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 Mam pytanie, jak podłączyć Heco 30A? Kabel lfe do czerwonego 'input' i odcięcie ustawić pokrętłem na max? Jakby z tyłu było napisane LFE nie było by problemu dzięki za wyrozumiałość:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 Któryś powinien być podpisany jako LFE. zobacz dobrze albo w instrukcji. Przeważnie to jest lewy. Pokrętło odcięcia na maksa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 6 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 Czyli pokrętło odcięcia na 150hz, faza 0 i reszta w amplitunerze? Sęk w tym że na subie nigdzie nie pisze lfe... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 A w instrukcji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 6 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2020 39 minut temu, S4Home napisał: A w instrukcji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 lutego 2020 Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 A no i jasno pokazane że do prawego ! I po problemie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 7 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 lutego 2020 Jak czas pozwoli to jutro wstawię moje porównanie Heco 30A i SVS SB12NSD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 lutego 2020 No i jak? Poniedziałek jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 10 lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 lutego 2020 w szoku chłop jest do tej pory 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 lutego 2020 Udostępnij Napisano 10 lutego 2020 HEHEHEHEHE :P:P Tylko nad którym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 20 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2020 Dobra, dobra Z "lekkim" poślizgiem opiszę moje odczucia co do tych 2 konstrukcji i dlaczego wygrała zamknięta, czyli SVS SB12NSD. Po czasie spędzonym na spacerowaniu po pokoju i szukaniu najlepszego miejsca dla suba oraz ponownej kalibracji przyszedł czas na muzykę i filmy Więc tak. W odsłuchu muzyki SVS bardziej mnie zachwycił niż Heco. Dlaczego? Precyzja, szybkość reakcji, przede wszystkim zgranie się z frontami! Bas był tam gdzie być powinien, barwa przyjemna dla ucha, nie męczył mnie, przyjemnie schodził w niższe rejestry. Nie mam się do czego przyczepić, serio. W Heco brakowało mi trochę tej szybkości i "mięsa" w muzyce. Jeśli chodzi i kino to również bardziej przekonała mnie konstrukcja zamknięta. Dlaczego? Posłuchałem oba i znów w SVS przekonała mnie kontrola i dokładność. Bas można było faktycznie poczuć na sobie! Np. przy scenie startu w Interstellar, zupełnie jakby człowiek tam był Dlaczego nie Heco? Czegoś mi zabrakło. Nie był to dźwięk jakiego szukałem czy w kinie czy w muzyce. Jest to moja subiektywna opinia dlaczego wybrałem konstrukcję zamkniętą a nie otwartą do użytku 50/50 kino/muzyka. Dźwięk SVS jest mi bardziej przyjazny. Chyba tylko rel ht1003 lub ht1205 mógłby się z nim mierzyć. Z praktycznej strony to dla konstrukcji zamkniętej wiele łatwiej znaleźć miejsce w salonie Wszystkim dziękuję za pomoc i w razie pytań służę pomocą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 lutego 2020 Udostępnij Napisano 20 lutego 2020 Ciesz esie ze zrobiłeś takie doświadczenie. O ile w stereo to bez dyskusji . O tyle w kinie widoczne "dorosłeś" do suba zamknietego. Mi się super podoba 1205. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yapończyk Napisano 20 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2020 1 godzinę temu, S4Home napisał: Ciesz esie ze zrobiłeś takie doświadczenie. O ile w stereo to bez dyskusji . O tyle w kinie widoczne "dorosłeś" do suba zamknietego. Mi się super podoba 1205. Pozdrawiam 1205 to już niestety nie był mój budżet ale kto wie, może kiedyś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts