0tt0 Napisano 28 listopada 2008 Udostępnij Napisano 28 listopada 2008 Witam.Jestem w posiadaniu gramofonu marki philips 877,a problem jest następujący:potrzebuję wkładkę wraz z igłą (co wiem to to że to wkładka401) najlepiej nową.Czy występuje zamiennik jeśli tak to jaki ?Za każdą pomoc bardzo dziękuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damos Napisano 1 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2008 Aukcje, ebay....? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 1 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2008 Damos!Moi koledzy, uczeni w piśmie (czyt. znawcy grmofonów) nie kwapią się do pomocy Jeżeli możesz - zrób zdjęcie ramienia z wkładką i zamieść na forum - ewentualnie sprawdź pod poniższym linkiem, czy Twój gramofon wygląda, jak na zdjęciu!Jeżeli tak, to na moje, mało wprawne oko, nie będziesz mieć jakiegokolwiek problemu, bo wkładka wygląda na zupełnie standardową - nic tylko nabyć odpowidenią do Twych możliwości finansowych i wymagań muzycznych i założyć do "gramiaka"!PozdrawiamPatrz LINK Philips Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts