RS75 Napisano 10 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2020 Witam. Znacie jakiś mądry serwis w PL ? dzięki za info. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2020 Cześć Zależy co się stało Mudda44 z forum Studio16hz To takie serwisy z którymi miałem kontakt i są do polecenia. Ale nawet tu na forum działa jakiś serwis. Napisz więcej ci nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RS75 Napisano 10 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2020 Na głośnikach i na słuchawkach słuchać delikatne "bzyczenie", najpierw pojawiło się to na jednym kanale, potem na drugim. Jest to dosyć wyraźnie słyszalne. Musical Fidelity E100 (stary sprzęt, ale nie potrzebuję nic lepszego). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 Witam ! Chętnie podepnę się pod temat, ponieważ mam również E100, który niestety zaczął szwankować. Na początku pojawiały się narastające trzaski w kolumnach, które chwilowo narastały i znikały, po czym pojawiały się za jakieś 30 sekund. Z czasem przekształciło się to w buczenie, a ostatnio buczą kolumny, nawet jeśli wzmacniacz wyłączony jest przyciskiem i muszę wyciągać wtyczkę z prądu. Mam wrażenie, że balans również jest nierówny. Jeśli macie jakiś sprawdzony serwis, który rzetelnie zajmie się tematem w Łódzkim lub Mazowieckim to bardzo chętnie skorzystam. Dzięki ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts