Więzień4859 Napisano 11 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z kupnem i wyborem pomiędzy MP3 a MP4 (chciałbym na odtwarzaczu słuchać audiobooków i z tego co się dowiedziałem od eksperta w sklepie to najlepiej, żeby był na androidzie oraz żeby był dobry do muzyki) i podobnie tyczy się to słuchawek (najlepiej, żeby były dokanałowe z dobrym basem, ale też nie za mocnym) , nie wiem jakie wybrać: przewodowe czy bezprzewodowe. Jak bym mógł prosić was o pomoc w wyborze wyżej wymienionego sprzętu, i podanie godnych uwagi odtwarzaczy oraz słuchawek. Będę bardzo wdzięczny i z góry dziękuję za poświęcony czas 😉. Mój przewidziany budżet to 1000zl-1500zl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 13 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2020 Wybrał bym Fiio M6 + Fiio F9 pro . Te słuchawki można zrobić bezprzewodowymi po dokupieniu kabla z odbiornikiem bluetooth ze złączami MMCX. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 13 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2020 Ewentualnie SHANLING M2X z Fiio F9 pro . Wtedy można podłączyć je kablem zbalansowanym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2020 Dynamiczne i bardzo dokładne brzmienie to Fiio FH5. Dobrym DAPem byłby Fiio M11 ale tutaj cenowo jest za wysoko, może na sam początek warto byłoby zakupić Fiio M6, który posiada dużą funkcjonalność i mocowo sobie podoła z tymi dokami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Więzień4859 Napisano 14 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2020 Dziękuję za odpowiedź, co do odtwarzacza wybór padnie na Fiio M6 lub Fiio M9, a słuchawki nad jakimi się zastanawiam to: Dunu Titan 6, Aune E1 i Ikko OH1. Miałbym jeszcze jedno pytanie miał ktoś z was styczność z JBL Under Armour Flash? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 JBL Under Armour Flash to dynamiczne brzmienie do jakiego przyzwyczaiła nas firma JBL. Są wygodne i nie czułem większego dyskomfortu podczas dłuższego używania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Więzień4859 Napisano 16 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 41 minut temu, Q21 napisał: JBL Under Armour Flash to dynamiczne brzmienie do jakiego przyzwyczaiła nas firma JBL. Są wygodne i nie czułem większego dyskomfortu podczas dłuższego używania. A jak oceniasz wygłuszenie dźwięków z zewnątrz? Bo planuje je kupić do pracy, żeby zamiast stoperów założyć słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2020 Mistrzami wytłumienia one nie są ale w pracy powinny się sprawdzić. Świetnie wygłuszają słuchawki etymotic research na piramidkach ale są to słuchawki na kabel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts