artczaj Napisano 26 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2020 Czesc, Słuchajcie czytam od ponad godziny forum i jestem w kropce. Chcę kupić moj pierwszy mały zestaw audio, a do tego mam oszczędną żonę ;) To duży problem. Do dyspozycji mam więc 2000 zł. Wiem, że to śmieszna kwota jak na to forum, ale będę wdzięczny jeśli mimo to pomożecie mi coś wybrać. Sprzęt w 80% do słuchania muzyki, 20% do filmów. Koniecznie z bluetooth żeby łączyć się z telefonem. Jeśli żona przekona się do sprzętu to będę mógł dokładać kolejne elementy. Dzieki z góry za zrozumienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 Cześć, Zatem szukacie sprzętu stereo a nie kina domowego. Zły dział ale niech już będzie. Jakie duże pomieszczenie? W tej cenie raczej będzie to sprzęt używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artczaj Napisano 27 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 Fakt, mój błąd. Pierwotnie myślałem o kinie domowym, ale widząc ceny to na razie zostanę przy sprzęcie stricte stereo Pomieszczenie 40m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 27 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 Powinieneś przenieść temat do działu stereo. Poczytaj najpierw jak pisać pierwsze posty. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artczaj Napisano 27 stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2020 4 godziny temu, seba3002 napisał: Powinieneś przenieść temat do działu stereo. Poczytaj najpierw jak pisać pierwsze posty. Pozdrawiam. Słuszna uwaga, przenoszę się zatem do działu stereo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts