andrev80 Napisano 6 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2020 Zdecydowanie w tych pieniądzach CXA80 i nic lepszego nie znajdziesz z DAC ale jak Cię kusi przetestuj Yamaha 803 ale kupisz CXA zobaczysz - to całkowicie inne granie nazwałabym to bardziej inna liga, Dali sprzedałem ale CXA80 śmiga dumnie u mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 maja 2020 Udostępnij Napisano 7 maja 2020 @andrev80, a na co wymieniłes dali? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 maja 2020 Udostępnij Napisano 7 maja 2020 Tutaj Hegel też jest dobrą opcją. Ale fakt CXA80 to po rpstu chyba deczko lepiej się zgrywa. Jeśli chcesz wykrzesać z nich trochę więcej basu a zniwelować też momentami zgryźliwą górę to używany Musical M6i albo NAD 375 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrev80 Napisano 7 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 maja 2020 2 godziny temu, seba3002 napisał: @andrev80, a na co wymieniłes dali? Focal Aria 926 - inna liga, inne granie ale też inne $... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 maja 2020 Udostępnij Napisano 7 maja 2020 Słyszałem kiedyś tego Cambridge'a z tymi focalami. Gralo to dość fajnie ale dla mnie odrobinę za jasno. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 7 maja 2020 Udostępnij Napisano 7 maja 2020 (edytowany) Mam ofertę na Hegel H80 za 3k używany ... no i CXA 60 ... 2200 zł nowy ... zagwozdkę mam straszną bo słuchałem cxa60 i mi sie podobało. Lecz jeśli ktoś miałby CXA80 z gwarancją za ~3k ... to proszę o kontakt. Co najlepsze słuchałem na Tidal HiFi i Spotify Premium i Spotify generowało więcej basu niż Tidal HiFi za to Tidal był bardziej detaliczny w graniu ... zgłupiałem juz Edytowano 7 maja 2020 przez Wyrzyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Wiecej basu nie oznacza że sygnał jest lepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyrzyk Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 (edytowany) Nie powiedziałem ze było lepiej ale napewno inaczej I to była bez mała namacalna różnica A co powiecie Panowie na NAD C356 BEE + Yamaha WXAD-10 ?? powinienem się zmieścić w 3k a nowe urządzenie czy juz odżałować to 200-250 zł i poszukać cxa80 ? Tak jak mówiłem cxa 60 słuchałem i bardzo mi się podobało. Edytowano 8 maja 2020 przez Wyrzyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts