Lotnik911 Napisano 26 lipca 2021 Napisano 26 lipca 2021 Panowie spokojnie 😉 Ja chciałem sie dowiedzieć tylko czy ktoś słuchał danych sprzętów i mógł mi doradzić który lepszy. Na tą chwilę idę o półkę wyżej i niebawem ide na odsłuch : Naim Mu-So 2 i bang & olufsen beosound stage Napewno wybór padnie pomiedzy nimi 😉 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 27 lipca 2021 Napisano 27 lipca 2021 12 godzin temu, Lotnik911 napisał: Naim Mu-So 2 Gra dobrze. Ale czy na swoją cenę? Nie. No ale masz Naima 12 godzin temu, Lotnik911 napisał: bang & olufsen beosound stage Tu dla mnie płacisz jeszcze więcej za markę. Sonos moim zdaniem byłby odpowiedni. Gdzie Sonos Sub 3 jest uważany za świetny subwoofer. A Może Yamaha? Stereo biednie ale będa juz namiastki dzwieku przestrzennego. Piotr Odpisz, cytując
Lotnik911 Napisano 27 lipca 2021 Napisano 27 lipca 2021 Dochodzę do wniosku że najlepiej jechać do Denon i przesłuchać osobiście dane modele bo każdy ma swój słuch, oczekiwania i opinie na dany sprzęt 😉 robi się trochę mętlik w głowie od samego czytania i słuchania opini ludzi 😁 i tak właśnie po urlopie zrobię. Już wstępnie pisałem ze sklepem Denon i mają wszystkie modele dostępne wiec wszystko w jednym miejscu, także gdy bedzie mi pewnie sprzedawca doradzał to nie wciśnie mi jakiegoś kitu ponieważ i tak wszystko oglądam u nich. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 28 lipca 2021 Napisano 28 lipca 2021 No różnie z tym jest. Lepiej mieć swoje zdanie niż zdanie sprzedawcy. Pisałem o tym kiedyś także jako sprzedawca. Po prostu słuchaj sprzetu i wyrabiaj swoje zdanie. Odpisz, cytując
Recommended Posts