kris220492 Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 (edytowany) Witam wszystkich. Ostatnio zwróciły moja uwage kolumny stx f-180 wiem że to właśnie mało znana firma głośników ale czy ktoś takie posiada?? Jak one graja?? Jak stoi tam sytuacja z basem?... Wypowiadajcie się ) z góry dziękiI czy za te pieniądze opłaca się je kupić?? Edytowano 22 grudnia 2008 przez RoRo Proszę korzystać z opcji „EDYTUJ” by uzupełnić swoją wypowiedź – zamiast dodawać kolejne posty... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2008 To zależy "za jakie pieniądze"... - za sześćset złotych z kawalkiem dostajesz konstrukcję opartą na 12" głośniku (większość subów ma głośniki 8-10").http://www.allegro.pl/item503870758_stx_f_...kurencyjne.htmlPisałeś w innym swoim watkuhttp://forum.audio.com.pl/index.php?showto...amp;#entry29514że zależy Ci na mocnym basie (o jego jakości nie będę się wypowiadał) i ew. zastąpieniu uszkodzonych Altusów. No więc bas niewątpliwie będzie - ale czy warto, to już sam musisz na to odpowiedzieć.PozdrawiamPS. Firma istnieje na rynku już ładnych parę lat, m.in. jako tańsze zamienniki tonsilowskich głośników Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris220492 Napisano 23 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2008 Jeszcze jedno mam pytanie, czy ten STX lepiej zagra niż altus 140/110 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
selector Napisano 20 lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 lutego 2010 od altusów nie sądze posiadam altusy i jak na moje oko grają lepeij od stx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 lutego 2010 Jak oceniasz granie na oko to gratuluję, a ALTUSy grają słabo, więc nie wydaje mi się, żeby można było zrobić coś jeszcze wyraźnie gorszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts