Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Majk09

QE65Q60RA + rxv685 problem z dzwiękiem

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam, problemem jest brak dzwięku tylko w netflixie, wszystko inne działa, co może być problemem? Od czego zacząć? Z góry dziękuję 

Aa i w sumie ważne jest to że wszystki działało bdb, ostatnio po wł na netflixie nie ma głosu oczywiście tylko przez ampli, w tv jest.

Edytowano przez Majk09

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jest od tego osobny ,specjalny temat tam napisz.

Czy w Netflixie masz opcje wyboru wyjscia audio? Prawdopodobnie dla TV i netflixa nie zapisuje ustawień i trzeba je zmieniać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Te ustawienia które są były ok, wszystko działało, prócz netflixa wszystko działa normalnie, jest na netfl. udtawienie dzwięku 5.1 lub stereo, nie wiem dlaczego przestało działać :/

odłączyłem hdmi arc zaczęło grać przez optyczne hmm kabel walnięty? 🤔

Po podłączeniu hdmi w wejście arc nie ma dzwięku

Edytowano przez Majk09

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Odpowiedz...

×   Wkleiłeś treść z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Only 75 emoji are allowed.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Poprzedni post został zachowany.   Wyczyść edytor.

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

×
×
  • Utwórz nowe...