-klimek- Napisano 16 marca 2020 Udostępnij Napisano 16 marca 2020 Witam wszystkich. Na wstępie chciałem napisać, że jestem totalnym laikiem w tym temacie. Spalił mi się wzmacniacz ( HELIX HXA 400 ), który napędzał 4głośniki w drzwiach + 2 małe " piszczki? " + tuba basowa, za naprawę tego wzmacniacza krzyknęli mi 250zł, ale patrząc na alle.... widzę aukcję z nowymi wzmacniaczami nawet za 400zł i moje pytanie brzmi, czy naprawiać ten wzmacniacz za te pieniądze czy po prostu kupić coś nowego? ( jeżeli tak, to jaki? ) Wiem nie podałem mocy głośników, ale po prostu nie wiem co tam siedzi, bo auto kupiłem już z tym zestawem. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-klimek- Napisano 29 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2020 ?????????????????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 29 minut temu, -klimek- napisał: ?????????????????? Prawda??? Nikt nie odpowiada... Dlaczego??? Kolego, to forum AUDIO, a Ty ze swoim pytaniem racz się skierować na fora CAR AUDIO. Taka subtelna różnica gdybyś jeszcze nie wpadł na to🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 29 marca 2020 Udostępnij Napisano 29 marca 2020 Miejsce do wpisu jest jak najbardziej odpowiednie. Tylko chyba brak kogoś kto by dał dobrą odpowiedź. Ten wzmacniacz jako używany jest wart jakieś 400 zł. Może warto go jednak naprawić, gdyby po tej naprawie maił grać jak przed jego awarią. NIe jest też wykluczone że może kupić podobny lub lepszy nowy w cenie 400 zł. Tylko jaki ? Może znajdzie się ktoś kto doradzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts