DamianRyn Napisano 18 marca 2020 Udostępnij Napisano 18 marca 2020 Witam Przyszedł czas na wykończenie drugiej łazienki i pomyślałem, że fajnie by było w niej umieścić jakiś grający gadżet. W zamyśle mam radio fm i internetowe. Stąd nasuwa się moje pytanie do Was: co moglibyście polecić dobrego w cenie powiedzmy do około 600zł? Czy może są jakieś inne gadżety, które muzycznie mogą umilić czas w niej spędzony :) Pozdrawiam Daniel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekT Napisano 18 marca 2020 Udostępnij Napisano 18 marca 2020 Ja zainstalowałem radio, ale teraz po prostu użył bym Google home mini. Jest o wiele łatwiejsze w użyciu i ma więcej opcji niż zwykle radio. Kupił bym jakąś ładną kratkę a za nią schował urządzenie aby było niewidoczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 20 marca 2020 Udostępnij Napisano 20 marca 2020 Bardzo dobrym rozwiązaniem jest sonos play 1 lub Yamaha musiccast 20. Oba głośniki sieciowe trochę ponad zakładany budżet ale z jakości dźwięku będziesz usatysfakcjonowany. Zapraszamy do kontaktu w sprawie wyceny lub wypożyczenia sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts