Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam !!! Od niedawna jestem  posiadaczem ARCAMA fmj AVR 390. Nośnikiem dźwięku   i obrazu jest podłączony  kablem HDMI komputer PC . Mam problem gdyż w trakcie odtwarzania plików  np. z internetu nie wyświetla się menu amplitunera a co dziwne przy włączonej grze pc menu można włączyć . Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Napisano

Nie bardzo rozumiem jaki to może mieć wpływ na menu amplitunera.

nie mam podłączonego kompa ale tak myślę że yć może w tym sygnale być to zablokowane abyś po prostu nie wcisnął menu przez przypadek kiedy ktoś do Ciebie strzela w misji :P

Nie wiem.

Na pewno sygnał wychodzący z TV z gry z a z filmu może być inny.

Zadzwoń do Audiocenter czy spotkali się z tym wcześniej. Zaryzykuje ze nie traktował bym tego jako wady jeśli to jest na każdym filmie i grze.

Napisano
12 godzin temu, S4Home napisał:

Nie bardzo rozumiem jaki to może mieć wpływ na menu amplitunera.

nie mam podłączonego kompa ale tak myślę że yć może w tym sygnale być to zablokowane abyś po prostu nie wcisnął menu przez przypadek kiedy ktoś do Ciebie strzela w misji :P

Nie wiem.

Na pewno sygnał wychodzący z TV z gry z a z filmu może być inny.

Zadzwoń do Audiocenter czy spotkali się z tym wcześniej. Zaryzykuje ze nie traktował bym tego jako wady jeśli to jest na każdym filmie i grze.

Dzięki zadzwonię ...

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 24.03.2020 o 19:29, Arcam AVR 390 napisał:

Dzięki zadzwonię ...

Dzwoniłem do Audiocenter i niestety nie pomogli. Niestety dla mnie jest to wada bo przy muzyce i filmach czego internet oferuje od groma nie mam dostępu do menu a chyba powinienem