Arcam AVR 390 #1 Napisano 22 marca 2020 Witam !!! Od niedawna jestem posiadaczem ARCAMA fmj AVR 390. Nośnikiem dźwięku i obrazu jest podłączony kablem HDMI komputer PC . Mam problem gdyż w trakcie odtwarzania plików np. z internetu nie wyświetla się menu amplitunera a co dziwne przy włączonej grze pc menu można włączyć . Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 23 marca 2020 Czyli z tego samego źródła - PC w zależności od sygnału masz albo nie masz menu? No to jest bardzo dziwne. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcam AVR 390 #3 Napisano 23 marca 2020 Dokładnie tak. W ustawieniach amplitunera jest raczej ok. chyba że w komputerze trzeba coś zmienić ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 24 marca 2020 Nie bardzo rozumiem jaki to może mieć wpływ na menu amplitunera. nie mam podłączonego kompa ale tak myślę że yć może w tym sygnale być to zablokowane abyś po prostu nie wcisnął menu przez przypadek kiedy ktoś do Ciebie strzela w misji Nie wiem. Na pewno sygnał wychodzący z TV z gry z a z filmu może być inny. Zadzwoń do Audiocenter czy spotkali się z tym wcześniej. Zaryzykuje ze nie traktował bym tego jako wady jeśli to jest na każdym filmie i grze. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcam AVR 390 #5 Napisano 24 marca 2020 12 godzin temu, S4Home napisał: Nie bardzo rozumiem jaki to może mieć wpływ na menu amplitunera. nie mam podłączonego kompa ale tak myślę że yć może w tym sygnale być to zablokowane abyś po prostu nie wcisnął menu przez przypadek kiedy ktoś do Ciebie strzela w misji Nie wiem. Na pewno sygnał wychodzący z TV z gry z a z filmu może być inny. Zadzwoń do Audiocenter czy spotkali się z tym wcześniej. Zaryzykuje ze nie traktował bym tego jako wady jeśli to jest na każdym filmie i grze. Dzięki zadzwonię ... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcam AVR 390 #6 Napisano 5 kwietnia 2020 Dnia 24.03.2020 o 19:29, Arcam AVR 390 napisał: Dzięki zadzwonię ... Dzwoniłem do Audiocenter i niestety nie pomogli. Niestety dla mnie jest to wada bo przy muzyce i filmach czego internet oferuje od groma nie mam dostępu do menu a chyba powinienem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 6 kwietnia 2020 Ok, To napisz maila do samego Arcama w UK. Ja do nich pisałem dwukrotnie , zawsze i rzeczowo odpowiedzieli. Serio. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcam AVR 390 #8 Napisano 6 kwietnia 2020 Co mi szkodzi spróbować. Dzięki... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach