lukas 456 Napisano 30 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2008 Witam wszystkich.Potrzebuję pomocy w doborze kolumn, cena max 1000zł.Sprzęt jaki mam jest bardzo stary, amplituner Kenwood kr-810, odtwarzacz cd Philips cd670.Muzykę którą słucham to głównie trance, house. Pokój ma 11 m2.Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 2 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2009 magnat monitor 1000/heco victa 700, jak troche dolozysz to mission m34/35Sorry nie widzialem w czym sluchasz, tak wiec tylko monitory. za 1k zl juz cos ciekawego wyrwiesz, a z 2 reki to juz calkiem ho ho ho Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2009 Przy takim metrażu to spore podłogówki jak Magnaty 1000 czy Heco 700 to może być już za dużo basu. Producenci zazwyczaj polecają takie konstrukcje do powierzchni rzędu 20 metrów.Według mnie lepiej wejść w coś mniejszego (małe podłogówki lub kolumny podstawkowe), ale wyższej klasy Chyba że zależy Ci tylko na mocnym brzmieniu, a neutralność ma dla Ciebie mniejsze znacznie...Kolumny podstawkowe mogą się lepiej sprawdzić w tym pomieszczeniu, ale trzeba wtedy jeszcze wydać kilkaset złotych na porządne standy.tench88Te 3 kolumny które wymieniłeś to podłogówki - więc o co Ci chodziło z tymi monitorami?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 2 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2009 sam slucham czesto muzyki trance i z cala odowiedzialoscia polecam Ci glosniki ktore sam posiadam czyli Quadral Shogun Phonoloque Gold. Niestety trudno je gdziekolwiek spotkac do kupienia ale moze Tobie sie uda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas 456 Napisano 2 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2009 Raczej myślałem o kolumnach podstawkowych.Zależy mi na dźwięku, z dość czystym,"głębokim" basem.Myślałem o MISSION M32i, JBL es30 lubcoś tańszego heco victa 300.Dodam że jestem laikiem w tych tematach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 3 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2009 To dobrze myslales o podstawkowych bo te podlogowki (magnat 1000 itp ) to propozycje urwane z choinki :]z w/w kolumn jak dla mnie tylko missiony sa ciekawa propozycja. choc w tej kwocie mozna wychaczyc lepsze wisienki :]http://www.allegro.pl/item517963498_paradi...iem_standy.htmlhttp://www.allegro.pl/item521228118_magnat..._pare_gwar.htmlhttp://www.allegro.pl/item519468048_kef_iq..._najtaniej.htmlwg kolejnosci , polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 3 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2009 Jezeli zalezy Ci na podstawkowcach to Paradigmy monitor3 proponowane przez kol. Kazlskiego to moim zdanie super propozycja! Za ta cene wraz ze standami to wrecz okazja!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 Roro to byla magiczna opcja edytuj, napisalem odruchowo, ale jak zobaczylem 11m to napisalem zeby wybral monitory podstawkowe, a ze leniwy jestem to podlogowek nie chcialo mi sie kasowac heh. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts