rms.pl Napisano 30 marca 2020 Udostępnij Napisano 30 marca 2020 Wkładka gramofonowa typu MI to rozwinięcie liczącej sobie kilkadziesiąt lat technologii MM. Chociaż technologia MM (Moving Magnet) pozostaje najpopularniejszą na rynku wkładek gramofonowych, to w wielu aspektach przegrywa z wkładkami typu MI (Moving Iron). Dlaczego? Zapraszamy do przeczytania naszego artykułu z cyklu krótko i na temat jako wprowadzenie do dyskusji https://sklep.rms.pl/dlaczego-wkladka-typu-mi-jest-lepsza-od-mm.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill00 Napisano 30 marca 2020 Udostępnij Napisano 30 marca 2020 Wybór dosyć ograniczony bo z tego co widzę to w ofercie są tylko produkty marki Goldring. Co prawda swojej Nagaoki zmieniał nie będę, ale z czystej ciekawości zapytam czy inni producenci też będą wprowadzali produkty typu MI, czy to patent należący do Goldring-a ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 31 marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2020 Nie, to nie jest patent Goldringa, ale tylko Goldring aktualnie mocno inwestuje i rozwija tę technologię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts