renoxd Napisano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2020 Witam, mam powyższy zestaw i czegoś mi brakuje. Znacie jakieś gotowe presety oprócz: https://github.com/jaakkopasanen/AutoEq/tree/master/results/oratory1990/harman_over-ear_2018/Sennheiser%20HD%20660%20S Większość mówi, że HD 660s to tylko z lampą mogą zagrać. Może coś w tym jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2020 Witam, Sennheiser HD660s oczywiście grają rewelacyjnie pod lampą ale nie jest to jedyne rozwiazanie. Pytanie jakie brzmienie preferujesz i co Ci przeszkadza w obecnym zestawieniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renoxd Napisano 6 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2020 No właśnie nie wiem czego mi brakuje, ale czegoś na pewno. To mój pierwszy zestaw. Nie mam nawet do czego porównać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2020 Być może szukasz bardziej ocieplonego brzmienia. W takim przypadku można rozważyć wymianę Toppinga na Chord Mojo ( mały , mobilny wzmacniacz o potężnym brzmieniu) lub odłożyć trochę pieniędzy i spróbować z NuPrime DAC 9H, który jest świetnym uzupełnieniem dla HD660s. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts