Dzidek312 Napisano 17 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2020 Witam. Szukam sobie sluchawek bezprzewodowych i jak juz cos sobie upatrze to zaraz cos nowego znajduje. Chcialbym zasiegnac opinii co myslicie o moich faworytach. Cenowo tak powiedzmy do 1500PLN 1. Dali IO4 2. B&O Beoplay H9i 3. B&W P7 Z gory dziekuje za kazda opinie Dzidek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 18 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2020 Cześć, Dali IO4 są dosyć specyficzne, grają z pogłosem i w ciemno bym ich nie polecał. B&O to brzmienie bardziej rozrywkowe, które po chwili zaczyna męczyć natomiast B&W P7 słuchałem za krótko żeby się wypowiedzieć na ich temat. Od siebie polecam Sennheiser PXC550 V2. W mojej ocenie w kwocie do 2000zł to chyba najciekawsza opcja wśród słuchawek BT, brzmienie soczyste z zachowaniem odpowiedniej dynamiki i szczegółowości. Mamy funkcję NC, która faktycznie działa czego nie można powiedzieć o innych modelach konkurencji. Powinieniem mieć na stanie jeszcze jakąś parę więc jak byś miał ochotę to zapraszam do kontaktu w sprawie wypożyczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 Dali - trzeba posłuchać i tyle, B&O niewarte swojej ceny, B&W - bardzo niewygodne , Sennhaiser jak pisze Q21 to fajna opcja, ja dodam jeszcze KEF Space One Wireless (ponad budżet, ale... to jest tego warte) i Beyerdynamic Lagoon ANC (Explorer i Traveller różnią się od siebie tylko wersją kolorystyczną). W obecnej promocji Beyerdynamic to znakomity wybór - tutaj recenzowaliśmy ich brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek312 Napisano 22 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2020 Mnie zasadniczo podoba sie brzmienie Dali jako kolumn. Posiadam opticony 6 od prawie dwoch lat i jeszcze mi sie nie znudzily . Sluchawek nie sluchalem a przez wirusa nie mam gdzie nawet. Dlatego prosilem o opinie. Ciekaw jestem czy brzmia podobnie do kolumn. Pani z Dali mowila ze wypuszczajac sluchawki darzyli do tego zeby graly podobnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterokomi Napisano 27 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2020 Przy przeszukiwaniu internetu wpadłem na zarąbiste słuchawki Sony https://tinyurl.com/yck8pjw9 najwyższa półka, doskonała funkcja Noice Cancelling - wyciszanie hałasów, długi czas pracy na baterii do 38h. BT z NFC, Generalnie opinie bardzo dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts