Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam.

Szukam sobie sluchawek bezprzewodowych i jak juz cos sobie upatrze to zaraz cos nowego znajduje.  Chcialbym zasiegnac opinii co myslicie o moich faworytach. Cenowo tak powiedzmy do 1500PLN

1. Dali IO4

2. B&O Beoplay H9i

3. B&W P7

Z gory dziekuje za kazda opinie

Dzidek

Napisano

Cześć,
Dali IO4 są dosyć specyficzne, grają z pogłosem i w ciemno bym ich nie polecał. B&O to brzmienie bardziej rozrywkowe, które po chwili zaczyna męczyć natomiast B&W P7 słuchałem za krótko żeby się wypowiedzieć na ich temat. Od siebie polecam Sennheiser PXC550 V2. W mojej ocenie w kwocie do 2000zł to chyba najciekawsza opcja wśród słuchawek BT, brzmienie soczyste z zachowaniem odpowiedniej dynamiki i szczegółowości. Mamy funkcję NC, która faktycznie działa czego nie można powiedzieć o innych modelach konkurencji. Powinieniem mieć na stanie jeszcze jakąś parę więc jak byś miał ochotę to zapraszam do kontaktu w sprawie wypożyczenia. 

Napisano

Dali - trzeba posłuchać i tyle, B&O niewarte swojej ceny, B&W - bardzo niewygodne :( , Sennhaiser jak pisze Q21 to fajna opcja, ja dodam jeszcze KEF Space One Wireless (ponad budżet, ale... to jest tego warte) i Beyerdynamic Lagoon ANC (Explorer i Traveller różnią się od siebie tylko wersją kolorystyczną). W obecnej promocji Beyerdynamic to znakomity wybór - tutaj recenzowaliśmy ich brzmienie.

Napisano

Mnie zasadniczo podoba sie brzmienie Dali jako kolumn. Posiadam opticony 6 od prawie dwoch lat i jeszcze mi sie nie znudzily . Sluchawek nie sluchalem a przez wirusa nie mam gdzie nawet. Dlatego prosilem o opinie. Ciekaw jestem czy brzmia podobnie do kolumn. Pani z Dali mowila ze wypuszczajac sluchawki darzyli do tego zeby graly podobnie. 

Napisano

Przy przeszukiwaniu internetu wpadłem na zarąbiste słuchawki Sony https://tinyurl.com/yck8pjw9 najwyższa półka, doskonała funkcja Noice Cancelling - wyciszanie hałasów, długi czas pracy na baterii do 38h. BT z NFC, Generalnie opinie bardzo dobre.