suchymp782 Napisano 16 maja 2020 Udostępnij Napisano 16 maja 2020 Cześć. Mam problem z doborem głośników do Saba 9140. Szukam czegoś co będzie grać na poddaszu więc powierzchnia 9x9 tylko że są skosy. budżet 1500zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchymp782 Napisano 19 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 maja 2020 Zależy mi na dobrym czystym basie, słucham tak naprawdę wszystkiego. Aktualnie mam kolumny dali 104 i na takiej powierzchni się gubią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 Na 81 m przy tej elektronice wszystko Ci się bedzie kolego gubić! Nie ma kolumn do takiej powierzchni. Może estradowe. Magnat Soundforce 2300 ale nie wiem czy jeszcze dostaniesz bo oni się wycofali z tego. Alternatywa to Klipsch F3 ale też będa za małe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 (edytowany) Można spróbować aktywne Backes Müller, oni robią duże kolumny, ale jaki model do 81 m2 nie mam pojęcia. Zapytaj w dziale kluby na sąsiednim forum AS. Obecnie słucham BM 12 w trochę mniejszym pomieszczeniu i spokojnie dają radę. Ale budżet sporo większy. Nawet 2000 € za używane. Wszystko się rozbija o gabaryty. Do Twojego pomieszczenia minimum model BM 12, choć nie wiem czy nie będą ciut za małe.. Ale na pewno będzie ogromna poprawa w stosunku do tego co jest teraz. Pozdrawiam Edytowano 20 maja 2020 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts