muzyczny_gość Napisano 11 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2009 Słuchajcie zauważyłem pewnie nie jako jedyny, ze w Naszych wątkach pojawiają się bardzo często linki...(do serwisu allegro) niby ok , ale allegro dość szybko archiwizuje i dochodzi do sytuacji - przeglądając jakiś post klikasz a tam "pusta strona" Proponuję dając link do sprzętu o zawarcie dokładniejszego opisu - model; typ .. coś... cokolwiek... jak wrzucimy w google to będzie wiadomo o co chodzipozdrawiam muzyczny_gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 11 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2009 Niegłupia myśl!Niezależnie od tego, że sam przyczymniłem się do plagi, to wyznam, że mnie też irytują puste odnośniki... Obiecuję poprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 września 2011 Udostępnij Napisano 21 września 2011 Jak widać - mało kto stosuje się do tej cennej wskazówki ... Więc warto przypomnieć - bo nie zawsze z linku do aukcji wiadomo, o jak sprzęt chodzi. Szczególnie, gdy ktoś stosuje przekierowanie widoczne np. jako sprzęt1 , sprzęt2Proponuję, by jako minimum oprócz linku napisać: - firmę - model sprzętua dla ambitniejszych - również cenę z informacją, czy to Kup TerazPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 21 września 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2011 Dokładnie Romek!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts