Robert1883 Napisano 27 maja 2020 Napisano 27 maja 2020 Dobry wieczór. Szanowni forumowicze. Zwracam sie z prośbą. Chcialbym dzieciakom sprawić jakiś zestaw karaoke. Chcialbym to połączyć z zestawem w salonie ( yamaha rn 803, dali oberon 7+ lg b8) Polecilibyście jakis zestaw karaoke , który mógłbym " wpiąć pod wyżej wymienioną konfigurację). Moze wystarczy jakas aplikacja na tv i do tego mikrofony. Prosze o pomoc w tym temacie? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 28 maja 2020 Napisano 28 maja 2020 Nie baw się w to. Bo to blisko do uszkodzenia kolumn w tych przesterach. Kup dzieciakom zabawkowy OSOBNY zestaw. Odpisz, cytując
Robert1883 Napisano 28 maja 2020 Autor Napisano 28 maja 2020 Podobno Z play station też można puścić karaoke. ( nie mam konsoli). Tak więc z konsoli tez może byc problem? Odpisz, cytując
Konrad Kulwicki Napisano 28 maja 2020 Napisano 28 maja 2020 @Robert1883 Można - mówimy o grach typu SingStar czy Let's Sing - i myślę, że jest to zdecydowanie bezpieczniejsze niż podpinanie 'prawdziwego' karaoke do systemu stereo. ALE zgadzam się z @S4Home, że najbezpieczniej byłoby w ogóle olać stereo i - w wypadku użycia konsoli - puszczać dźwięk tylko z TV - głośników telewizora by mi nie było w razie 'W' szkoda, a i do karaoke jakość audio nie ma znaczenia większego. A Oberonów byłoby żal. Więc sensowne dość może być kupienie z drugiej ręki po taniości PS3 i SingStara z mikrofonami, ew. PS4 - aktualne wersje SingStara pozwalają użyć apki w telefonie jako mikrofonu, no i masz nowszą konsolę, gdybyś chciał jej użyć do czegoś więcej, niż karaoke . Albo, jak pisze @S4Home, zupełnie osobny dedykowany sprzęt do karaoke. Poszperaj i zobacz, co wyjdzie korzystniej. Odpisz, cytując
Recommended Posts