Robert1883 Napisano 27 maja 2020 Udostępnij Napisano 27 maja 2020 Dobry wieczór. Szanowni forumowicze. Zwracam sie z prośbą. Chcialbym dzieciakom sprawić jakiś zestaw karaoke. Chcialbym to połączyć z zestawem w salonie ( yamaha rn 803, dali oberon 7+ lg b8) Polecilibyście jakis zestaw karaoke , który mógłbym " wpiąć pod wyżej wymienioną konfigurację). Moze wystarczy jakas aplikacja na tv i do tego mikrofony. Prosze o pomoc w tym temacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 maja 2020 Udostępnij Napisano 28 maja 2020 Nie baw się w to. Bo to blisko do uszkodzenia kolumn w tych przesterach. Kup dzieciakom zabawkowy OSOBNY zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1883 Napisano 28 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2020 Podobno Z play station też można puścić karaoke. ( nie mam konsoli). Tak więc z konsoli tez może byc problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Kulwicki Napisano 28 maja 2020 Udostępnij Napisano 28 maja 2020 @Robert1883 Można - mówimy o grach typu SingStar czy Let's Sing - i myślę, że jest to zdecydowanie bezpieczniejsze niż podpinanie 'prawdziwego' karaoke do systemu stereo. ALE zgadzam się z @S4Home, że najbezpieczniej byłoby w ogóle olać stereo i - w wypadku użycia konsoli - puszczać dźwięk tylko z TV - głośników telewizora by mi nie było w razie 'W' szkoda, a i do karaoke jakość audio nie ma znaczenia większego. A Oberonów byłoby żal. Więc sensowne dość może być kupienie z drugiej ręki po taniości PS3 i SingStara z mikrofonami, ew. PS4 - aktualne wersje SingStara pozwalają użyć apki w telefonie jako mikrofonu, no i masz nowszą konsolę, gdybyś chciał jej użyć do czegoś więcej, niż karaoke . Albo, jak pisze @S4Home, zupełnie osobny dedykowany sprzęt do karaoke. Poszperaj i zobacz, co wyjdzie korzystniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts