Xid Napisano 7 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2020 Witam serdecznie. Jestem szczęśliwym posiadaczem, zestawu 3.0 od Heco. Fronty to aurora 300. Kombinuje z ustawieniem tych monitorów i wychodzi na to ze powinienem je powiesić na ścianie. Szukałem różnych uchwytów i znalazłem takie. https://m.sklep.rms.pl/b-tech-bt77-bt-77-uniwersalny-uchwyt-glosnikowy-bialy-czarny-2-szt?from=listing Nieby wagowo się wszystko zgadza ale zastanawiam się jak wogole taki uchwyt da radę przytrzymać front, te szczęki wyglądają na dość male, pozatym dochodzi kwestia wibracji... Bardzo bym prosił o przemyślenia, doświadczenie lub może propozycje innego uchwytu tak abym mógł je bezpiecznie powiesić. Z góry bardzo dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 7 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2020 Używałem tych uchwytów swego czasu. Miałem w nie wsadzone Klipsch B20 z serii Synergy. I uwierz mi, że spokojnie mógłbym złapać się za tą kolumnę i się na niej podciągać. Żeby ją wyszarpać z tego uchwytu, trzeba by się naprawdę mocno postarać i użyć dużo siły. Więc bez obaw. Alternatywą, z tych polecanych i sprawdzonych, są uchwyty od Vogels'a (VLB200). Ale ja na temat ich stabilności się nie wypowiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xid Napisano 7 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2020 Dzięki Markcox. Vogelsa tez widziałem ale przy tym uchwycie chyba nie ma możliwości założyć maskownicy ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 7 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2020 fakt, trzeba się liczyć z tym, że w przypadku Vogels'a mocowanie jest przód/tył, a nie po bokach. Stąd u mnie wybór padł na BTech'a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Tak bo w przypadku Vogelsa masz takie "wrażenie że jak skierujesz uchwyt w dół to kolumna się nie wysunie O to im chodziło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xid Napisano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Za to w mam wrażenie ze może wysunąć się na boki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2020 Jeśli skręcasz na boki(Skos). Ktoś wyszedł z założenia że tak się raczej nie robi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts