Jaco88 Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Witam kupiłem zestaw głośników 5+1 czyli 2 kolumny 2 małe głośniki i 1 środkowy nie wiem jak go nazwać a oprócz tego mam subwoofer. Kupiłem też wzmacniacz vk 6360 i mam problem bo nie mam zielonego pojęcia jak podłączyć żeby dźwięk z tv podczas oglądania był na głośnikach a tv to Sharp 50BL3EA podłączałem poprzez kabel cinch nie gra ktoś może pomoże bo pewnie sprawa jest prosta ale tak jak mówiłem wcześniej ja nie mam zielonego pojęcia co z czym. Próbowałem różnych konfiguracji jedynie gdzie coś grało to wejście mini jack jak do słuchawek ale dźwięk był taki sam na wszystkich głośnikach bez żadnych efektów specjalnych :) Jeśli ktoś ma rozwiązanie niech mi opisze punkt po punkcie co do czego i jak ustawić. Z góry dziękuje za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 8 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 Wyrzuć to coś vk i kup normalny ampli AV. Na chwilę obecną tylko mini jack na rca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco88 Napisano 8 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2020 A co polecisz ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2020 Coś Ty kupił!!!!!????? Za ile? 300 zł za całość? Jakie to kino skoro nie ma dekoderów ? Oddaj to zanim odpakujesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco88 Napisano 9 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2020 12 godzin temu, S4Home napisał: Coś Ty kupił!!!!!????? Za ile? 300 zł za całość? Jakie to kino skoro nie ma dekoderów ? Oddaj to zanim odpakujesz. Czyli co nawet głośniki się nie nadają bo amplituner to wiem że szajs i chyba go nie ma szans podłączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2020 Też szajs. Oddaj całość zanim rozpakujesz. Dozbieraj i kup normalny sprzęt albo szukaj używanego sensownego rozwiązania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominic Napisano 4 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2020 Przyłącze się do rozmowy w sprawie amplitunera VC 6360. Ja nie miałem zamiaru wydawać kilka tysiaków na sprzęt z "górnej półki" i zakupiłem ten budżetowy amplituner wraz zestawem kolumn KODA F-51 v3 do salonu. Po podpięciu kolumn zestaw ten gra "jak ta lala" . Ja nie jestem Akustykiem i z czystym sercem mogę polecić ten sprzęt każdemu kto szuka prostego w obsłudze i niedrogiego amplitunera do domowego użytku. Dyskotek na nim robić się raczej nie da, ale w domu sprawuje się bardzo dobrze. Ma on poza wyjściem HDMI wszystko co powinien mieć sprzęt za 550 zł. Dla przeciętnego Kowalskiego sprzęcior jak znalazł, więc nie róbcie tutaj takiej popeliny że amplituner VC 6360 to totalny badziew i tylko amplitunery za kilka tysięcy sprawują się doskonale . To kompletna bzdura i farmazon!!!!!!!!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 5 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2020 Kilka tysiaków to minimum, a nie górna półka - taki świat, czy Ci się to podoba, czy tez nie kolego A ten VK gra na każdym kanale to samo (taki multichanel stereo), więc trzeba przyjąć na klatę fakt, że 14 godzin temu, Dominic napisał: to totalny badziew Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2020 Może zmienię zdanie???? W takim razie. Yyyy jednak nie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts