MarcKrawczyk Napisano 21 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 Drodzy Forumowicze, Cały czas się waham, co zrobić ze wzmacniaczem... obecnie gra u mnie leciwy luxman l-210, którego brzmienie właściwie mi odpowiada, ale od podłączenia canto two se od studio 16 hertz minęło 6 miesięcy i nieco brakuje mi szczegółowości, wysokich tonów i lepszego kopnięcia w rockowych kawałkach... w muzyce synth pop i elektronicznej jest wszystko w porządku... sprzęt gra w 19 metrowej sypialni, monitory stoją na standach, reszta toru to malina z allo boss, cd to hybrydowe audio analogue rossini, gramofon teac tn 350 i tu nic nie chcę zmieniać... myślałem o hybrydowym wzmacniaczu audio analogue verdi, który by pasował do kompletu z cd , ale ciągle go nie mogę namierzyć... może jednak nowy musical fidelity m3si... ważne, aby wzmacniacz miał niezły pre amp gramofonowy... co proponujecie, co można brać pod uwagę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 Witaj, Mieliśmy swego czasu w ofercie Canto One i Canto One NEW i Grand jesli model Two nie różni się jakoś miażdżąco od nich to będzie to dobrze grac z Roksan Caspian M2 albo Atoll IN 200. To modele które mieliśmy sprawdzone na tych wzmakach, Polecam. W przypadku nowego zapraszam. W przypadku używanego powinieneś coś znaleźć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2020 dzięki @S4Home za propozycje, ale może by tak coś bardziej strawnego z wyglądu, bo w tych 2 przypadkach to jednak pękają oczy!🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2020 i niestety tak wygląda mój nowy wzmacniacz! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 lipca 2020 No to z całym szacunkiem ale moje propozycję były ładniejsze. Swoją drogą to Caspian M2 to piekny wzmak nie wiem o co Ci chodziło w kwestii wyglądu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts