Marek Biernat Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 Witam. Posiadam soundbar Sony ht_ct 780 i chciałbym podłączyć do niego dodatkowy głośnik najlepiej wysokotonowy.Czy jest to fizycznie możliwe.Moze ktoś zna sposób lub ewentualnie zna dobry taki głośnik pod bt. Ps.jesli pytanie w nieodpowiedniej sekcji to przepraszam,jestem tu nowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Biernat Napisano 5 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2020 To nie dobrze.Ogolnie mój soundbar ( chodzi o listwę ) daje radę jeśli chodzi o moc,ale przydałoby się więcej tonòw wysokich ( sopran ) i wówczas było by idealnie.Jesli chodzi o głośniczki bezprzewodowe łączące się poprzez bt bo szukałem również takiego rozwiązania to myślę że producenci stawiają jednak na mocniejsze basy ( tak mi się wydaje ) niż odpowiednią czystość dźwięku. Tym niemniej dzięki za odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Biernat Napisano 5 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2020 Właśnie jakoś jest słychać ale ogólnie brakuje tej mocy ( 330W) jeśli chodzi głównie o tony wysokie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 lipca 2020 330 W to o ma na pudełku. A realnie to 25W czego się spodziewać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts