S4Home Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 A zgłosiłeś to telefonicznie? Jak tak to kolega zapisujący odsłuch zapisał. Ja nie mam takiej pamięci na 3 tygodnie do przodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokens Napisano 29 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 2020 Dodam ze bylem na odsłuchu w lokalnym sklepie "Richer Sounds" Wzmak: cambridge CX81 Kolumny Kef Q750 & Monitor Audio Silver 300 Powiem ze Monitory grały trochę lepiej szczególnie wokal i scena była lepsza a bassem zamiotły Kef'y 750. Zdecydowanie Monitory lepiej zagraly. Zastanawiam sie teraz nad Monitor Audio Silver 500 bo będzie jeszcze lepiej. @S4Home bedzie mozna odsluchac u was Yamahę 803 z Monitorami Silver 500 i porównać z Kef Q950 / Heco Aurora 1000 Termin zabookowany u was telefonicznie na 11 Sierpnia o 11:00. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 lipca 2020 Tak. Jeśli tylko zgłosiłeś telefonicznie ci chcesz odsłuchać to tak. Będziemy mieli sprzęt przygotowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokens Napisano 6 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2020 (edytowany) @S4Home Miałem okazje wczoraj słuchać Monitor Audio Bronze 6G 500 vs Monitor Audio Silver 500 vs DALI OPTICON 8 (srednica przykryta kocem) na Denon'ie DRA800 i powiem ze albo coś mam ze słuchem albo nie bylem wstanie usłyszeć różnicy miedzy nimi. Moim zdaniem MA Bronze 6G 500 graja rewelacyjnie (tak samo) i są dużo tańsze od MA Silver 500. Macie je do odsłuchu żebym mógł we wtorek 11'stego tak jak jestem z wami omówiony odsłuchać je + Heco Aurora 1000/ Kef Q950 na Yamaha 803 ? Edytowano 6 sierpnia 2020 przez tokens Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2020 (edytowany) Szkoda, że odsłuchy w/w kolumn były przeprowadzane na amplitunerze a nie na wzmacniaczu. Wtedy te kolumny pokazałyby na co je stać, ale jak sam uznałeś iż nie słyszysz różnicy między kolumnami to nic Nam do tego. Edytowano 6 sierpnia 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Moim zdaniem to też kwestia amplitunera. Silver 500 i Bronze 500 nie grają tak samo. 17 godzin temu, tokens napisał: @S4Home Miałem okazje wczoraj słuchać Monitor Audio Bronze 6G 500 vs Monitor Audio Silver 500 vs DALI OPTICON 8 (srednica przykryta kocem) na Denon'ie DRA800 i powiem ze albo coś mam ze słuchem albo nie bylem wstanie usłyszeć różnicy miedzy nimi. Moim zdaniem MA Bronze 6G 500 graja rewelacyjnie (tak samo) i są dużo tańsze od MA Silver 500. Macie je do odsłuchu żebym mógł we wtorek 11'stego tak jak jestem z wami omówiony odsłuchać je + Heco Aurora 1000/ Kef Q950 na Yamaha 803 ? Zadzwoń i potwierdź. Na dzień dzisiejszy są. Ja pracuje zdalnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts