Bartek_86 Napisano 24 listopada 2020 Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Hmm jeżeli kolega chce naprawdę kolumny z solidnym basem to polecam jbl northridge e60 (od razu zaznaczam te kolumny już nie potrzebują żadnego woofera) same w sobie mają dużo basiska, miałem i porównywałem już daaawo temu (zaznaczam, że tam bas jest solidny, twardy i potrafi zejść -wręcz jak na estradzie ) oczywiście dźwięk tych kolumn jest specyficzny.. dużo basu i góry, środek cofnięty, ale jak ktoś lubi takie brzmienie to naprawdę nie ma dla nich konkurencji w tych pieniądzach w których można je kupić. Częściej brane do kina niż muzyki, ale może kolega będzie miał możliwość odsłuchać.. Oczywiście normalna cena za te kolumny to 600zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adixon371 Napisano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2020 Mocny i twardy, musiałbym usłyszeć jak to by brzmiało, raczej wolałbym solidny, miękki, przeszywający i miły bass, nie jestem zwolennikiem zwykłego dudnienia, góra wystarczy by była wyraźna i słyszalna oraz nie biła po uszach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Melodika bl40 mk3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2020 Cześć I jak udało się kupić kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adixon371 Napisano 22 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2020 Witaj, Jeszcze nie decydowałem się na zakup Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2020 Byłeś na odsłuchach co testowałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adixon371 Napisano 23 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2020 Dnia 22.12.2020 o 11:01, RLC napisał: Byłeś na odsłuchach co testowałeś? Jeszcze nie byłem, brak czasu i kiepsko z funduszami na zakup teraz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adixon371 Napisano 9 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Sprzedałem moje kolumny i aktualnie rozglądam się nad jakimiś kolumnami, oferty jbl kolumn co kolega wyżej proponował są dosyć wysokie, zastanawiałem się nad altuasmi o których opinie słyszałem raczej negatywne, zwróciłem też uwagę na kolumny magnat monitor supreme 1000, o których opinie są różne. Może jeszcze jakieś propozycje w budżecie 1000 zł? Napewno głośniejszy sprzęt i z mocniejszym bassem, bo w tannoy'ach bez korektora barwy zdecydowania go brakowało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 (edytowany) https://allegro.pl/oferta/kolumny-glosnikowe-mission-m74-10456462907 https://allegro.pl/oferta/acoustic-energy-evo-3-10457038720 https://allegrolokalnie.pl/oferta/kolumny-quadral-argent-51-swietne-czysty-dzwiek Edytowano 12 marca 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts