Gość Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 @Tenfilip Generalnie nie mam problemów z testami sprzętu sam podejmuję decyzję po odsłuchach i rozmowach z ludźmi z różnych FOR INTERNETOWYCH o tematyce audio Zaczął się wątek o testach więc zadałem pytanie bo zauważyłem że u nas w kraju testujący poprostu zachwalają wszytko jak leci linków nie wrzucę żeby nie dolewać oliwy do ognia. Masz rację że jesteśmy narodem który strasznie narzeka!!!!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 3 godziny temu, MobyDick napisał: Często widzę na forum ludzi którzy coś kupili i narzekają że im nie pasuje. Zwykle kupujemy jednak to co nam własnie pasuje. Po co kupować coś co nam nie pasuje ? Żeby sprzedać z zyskiem ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 Cieszę się że się ze mna nie zgadzacie. Znaczy jest szansa na narmalnośc. 18 godzin temu, MobyDick napisał: Często widzę na forum ludzi którzy coś kupili i narzekają że im nie pasuje. No właśnie ja takich nie widzę. Poszperam głębiej w takim razie. 18 godzin temu, MobyDick napisał: Po co kupować coś co nam nie pasuje ? Bo masa osób o tym nie wiem że im to nie pasuje. Odsłuchuje w salce albo wcale. A wybór stawia z opisów testowych, porad na forum albo z YT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 13 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2020 1 godzinę temu, S4Home napisał: Bo masa osób o tym nie wiem że im to nie pasuje. Odsłuchuje w salce albo wcale. A wybór stawia z opisów testowych, porad na forum albo z YT. Ja osobiscie kupilem pare rzeczy z ciekawosci,zeby posluchac sobie w domu i zobaczyc, czy to mi pasuje czy nie. Potem sobie troche inaczej podpinam, i dalej slucham. I faktycznie, niektorych rzeczy bym sie pozbyl, ale raczej nie tych, ktore kupilem na podstawie recenzji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 21 godzin temu, JaZz napisał: Bo przecież to że sprzęt ma sponorowane recenzje to nie musi od razu oznaczać że jest zły. No jak nie? A to wiadomo. Biorąc pod uwagę że wszystkie recenzje są super to któreś na pewno nam spasuje Ale był już o tym inny wątek. Nie zaśmiecajmy tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts