HighQualityAudio Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Witam wszystkich serdecznie Od prawie 3 lat posiadam kartę dzwiękową AIM SC808+ Słuchawki hyperX Cloud Alpha Jestem graczem,90% to gry FPS,także dzwięk jest dla mnie kluczowy a konkretnie mówiąc "pozycjonowanie" jest najważniejsze... Słuchawki zepsuły się po raz 3,dlatego powiedziałem dość i jutro albo we wtorek chcę kupić Beyerdynamic DT 990 PRO ( bardzo polecane słuchawki ) ponoć mega wygodne,nie uciskają i otwarta konstrukcja,dlatego też właśnie pomyślałem o zmianie karty dzwiękowej przy okazji :) Co o tym Panowie myślicie ? Przez chwilę zastanawiałem się nad Creative Sound BlasterX G5 albo najnowszy model G6 ... Ale kompletnie nie mam pojęcia czy warto zmieniać :) A może jest coś w granicach 800 zł co było by dużo lepsze od SC808 ? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 Cześć, Beyerdynamic DT990 Pro to bardzo dobry wybór i są to słuchawki o bardzo dobrej separacji co w Twoim przypadku ma kluczowe znaczenie. Jeśli chciałbyś wyciągnąć z nich wszystko to polecam zwrócić uwagę na iFi Audio Zen DAC lub Fiio K5Pro, który posiada większy zapas mocy i lepiej wysteruje te wymagające słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HighQualityAudio Napisano 27 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2022 Dzień dobry.To ponownie,ja .... Komputer sprzedany,karta dzwiękowa też więc czas na coś zewnętrznego ... Wybór padł na łuchawki Beyerdynamic DT 990 PRO + FIIO K5 Pro Ess Pytanie moje brzmi jednak jaką wersję słuchawek wybrać 80 ohm czy 250 ? Poradzi sobie ten K5 pro ess z wersją 250 ohm ? W specyfikacji widzę że piszę 32 ohm ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts