mkk Napisano 19 sierpnia 2020 Napisano 19 sierpnia 2020 Siedzę sobie w domu na ho , do tego z powodu kontuzji aktywność fizyczna mocno ograniczona. I wymyśliłem że może sobie kolumny zmienię Co potrzeba : Podłogówki do 25m w budżecie +/- 4 tys. Zdecydowani używane, mogą się łapać nawet do kategorii wyntydż. Spektrum muzyczne bardzo szerokie , w zasadzie wszystko z wyjątkiem poważnej i disco polo. Jestem zdecydowanym zwolennikiem jedwabiu na górze , żadnych metalowych/diamentowych czy innych tego typu proszę nie proponować. Wstęga jak najbardziej pożądana . Na basie 20cm , no 20cm + . Czyli ma grać przyjemnie , niekoniecznie super krystalicznie na górze. Mile widziana obudowa zamknięta. Bardzo mile widziana skuteczność w okolicach 85db lub nawet mniej. Tym, że kolumny mają ponadprzeciętne wymagania co do dostarczonego prądu, proszę się nie przejmować. Znając Infinity , od razu przyszły mi na myśl Renaissance 80 albo Kappy 7. Z tym że dostać je gdzieś na południu Polski to cud, chyba że @zukzukzuk pomoże . Może KEFy Reference , @audiowit , co Ty na to ? Temat nie jest super pilny , jak się coś trafi to się kupi , więc doradzajcie proszę i podrzucajcie oferty z olx czy innego allegro. No chyba że branża wyskoczy z czymś nowym ,ale przy moich wymaganiach byłbym bardzo zdziwiony M Odpisz, cytując
Recommended Posts