Paweł Trzaska Napisano 4 października 2020 Udostępnij Napisano 4 października 2020 Witam. Panowie może pomożecie mi w prawidłowej konfiguracji mojego zestawu. posiadam zestaw yamaha rx-v485 plus zestaw kolumien Yamaha NS-F51/NS-P51. Gra Całkiem fajnie, ale postanowiłem dokupić jeszcze Subwoofer również Yamahy. a był to Subwoofer MusicCast SUB 100 ponieważ chciałem podłączyć już go bezprzewodowo. i tu jestem trochę zdziwiony. jak sprzęt chodzi cicho to coś słychać z suba. ale jak dam głośniej mam wrażenie, że chodzi ciszej. niby go sparowałem ze wzmacniaczem niby chodzi. ale mam wrażenie, że źle go skonfigurowałem. pomoże mi ktoś w jego konfiguracji?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 4 października 2020 Udostępnij Napisano 4 października 2020 Spróbuj od nowa skalibrować amplituner, razem z subwooferem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 października 2020 Udostępnij Napisano 5 października 2020 Robiłeś kalibrację automatyczną czy ręcznie? Zrób automatyczną i daj znać czy dalej tak jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts