coolva Napisano 9 października 2020 Autor Napisano 9 października 2020 Już jest ! Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Zestaw brzmi w domu lepiej niż w salonie audio. Jeśli z czasem faktycznie wszystko razem zacznie grać jeszcze lepiej, to nie mogłem wybrać lepiej . Basu, „średnicy” i tonów wysokich jest w sam raz w ocenie mojego niezbyt wprawnego ucha. Pozdrawiam ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 9 października 2020 Napisano 9 października 2020 Kolego @coolva, byłoby miło gdybyś mógł wkleić to zdjęcie jeszcze do tematu "nasze zestawy". Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 13 października 2020 Napisano 13 października 2020 Dnia 5.10.2020 o 21:30, Adam Wesolowski napisał: Oziemble żegnam. Troszkę przespałem ale... Skoro już czepiamy się interpunkcji to może warto też uwagę zwrócić na ortografię 🤪. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 14 października 2020 Napisano 14 października 2020 Dnia 9.10.2020 o 17:55, coolva napisał: Już jest ! Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Zestaw brzmi w domu lepiej niż w salonie audio. Jeśli z czasem faktycznie wszystko razem zacznie grać jeszcze lepiej, to nie mogłem wybrać lepiej . Basu, „średnicy” i tonów wysokich jest w sam raz w ocenie mojego niezbyt wprawnego ucha. Pozdrawiam ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Masz jakiś dywan pomiędzy kolumnami z Tobą gdzieś dalej? Odpisz, cytując
coolva Napisano 15 października 2020 Autor Napisano 15 października 2020 Tak. Zaczyna się właściwie zaraz za dolną krawędzią kadru. Ok 2,5 x 1,5 metra. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując
coolva Napisano 17 października 2020 Autor Napisano 17 października 2020 Mały update. Będąc już zadowolonym z zestawu, postanowiłem przeprowadzić optymalizację YPAO. Polecam ten krok. Zestaw gra teraz według mnie jeszcze lepiej ! Edit !Tu jeszcze pytanie do speców. Testy pokazują, ze moje komuny, pomimo nominalnej impedancji 8 Ohm, mają minimalną impedancję 3 Ohm. Jak wg was zatem ustawić amplituner 8 czy 4 Ohm ? Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując
lysy Napisano 18 października 2020 Napisano 18 października 2020 (edytowany) Trzeba ustawić impedancję na niższą wartość!!! Edytowano 18 października 2020 przez lysyrafal 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts