Alex28 Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Witam które kolumny zasługują na na uwagę ,zależy mi na dobrym basie Tannoy Mecury M2 ,Tannoy Mecury V1,B&W 602 S1, Kef C1,Celestion Ditton 15 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Cześć, wydaje mi się, że żadna z tych kolumn nie zagra jakoś powalająco basem. Z nowych kolumn grających fajnym dołem mogę Ci zaproponować chociażby HECO Aurory 700 lub Pylon Sapphire 25. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex28 Napisano 10 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2020 1 godzinę temu, Q21 napisał: Cześć, wydaje mi się, że żadna z tych kolumn nie zagra jakoś powalająco basem. Z nowych kolumn grających fajnym dołem mogę Ci zaproponować chociażby HECO Aurory 700 lub Pylon Sapphire 25. a model Acoustic Energy AEGIS Evo 3 jak się ma do tych modeli co podałes Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 @Alex28, pewnie jeden i drugi model który podałeś są używkami. Znasz się na używanym sprzęcie audio? Będziesz miał możliwość odsłuchu? Czy chcesz kupić kolumny tylko na podstawie tego co doradzą Ci inni forumowicze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 4 godziny temu, Alex28 napisał: Witam które kolumny zasługują na na uwagę ,zależy mi na dobrym basie Tannoy Mecury M2 ,Tannoy Mecury V1,B&W 602 S1, Kef C1,Celestion Ditton 15 Witam Jaki wzmacniacz, amplituner/stereo posiadasz? Kolumny używane najlepiej kupować osobiście łącznie z odsłuchem! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex28 Napisano 10 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2020 1 godzinę temu, RLC napisał: Witam Jaki wzmacniacz, amplituner/stereo posiadasz? Kolumny używane najlepiej kupować osobiście łącznie z odsłuchem! Amlituner denon1912 i wzmacniacz reloop 200 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Do którego z nich będziesz podpinać kolumny mam tylko nadzieję że mowa jest o Stereo 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 października 2020 Udostępnij Napisano 10 października 2020 Czy przypadkiem ten reloop to nie jest sprzęt estradowy? Lub podchodzi pod niego niech mnie ktoś poprawi jak się mylę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts