Bartosz K Napisano 11 października 2020 Udostępnij Napisano 11 października 2020 Cześć Już raz dobrze mi doradziliscie - być może teraz będzie podobnie. Posiadam bardzo dobre słuchawki nauszne bt, które wykorzystuje na codzien. Niestety nie zawsze mogę je ze sobą zabrać (ze względu na gabaryty), a chciałbym umilić sobie podróż. Czy jesteście w stanie zaproponować jakieś przewodowe dokanałowki? Głównie słucham metalu, alternatywy, muzyki instrumentalnej i etnicznej. Bas nie ma aż takiego znaczenia, natomiast zależy mi na dobrej detalicznosci dźwięku. Polecicie coś w budżecie do 500 zł? Póki co po wstępnym rekonesansie mam na oku następujące modele: Aune e1 Ikko oh1 Fiio fh1s Fio fa1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 października 2020 Udostępnij Napisano 11 października 2020 Do tych słuchawek dorzuciłbym jeszcze FiiO F9 lub ponad budżet F9pro. Również warto brać pod uwagę Mee Audio Pinnacle P2 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz K Napisano 12 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2020 Dzięki za informację. A któreś z nich miałeś okazję testować/posiadasz? Testowanie dokanalowek jest kłopotliwe niestety. O f9pro też czytałem sporo dobrego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 października 2020 Udostępnij Napisano 12 października 2020 Pinnacle P2 mam i polecam. Nie są zbyt efektowne z wyglądu i dobrze w nich wymienić kabel bo jest dość sztywny przez to że jest dość gruby. Ich szczegółowe recenzje łatwo znaleźć w necie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz K Napisano 12 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2020 Dzięki za info. Wezmę je też pod uwagę. Ktoś może posiada ww. Modele i mogły się podzielić doświadczeniami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz K Napisano 16 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 października 2020 Ostatecznie mój wybór padł na Fiio fh1s. Po wygrzaniu stwierdzam, że jest to poziom, który zupełnie mnie zadowala - tym bardziej, że traktuje je jako "drugie" słuchawki. Fajna detalika, choć momentami zbyt "ostre" przy określonych instrumentach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 października 2020 Udostępnij Napisano 16 października 2020 Z tipsami piankowymi powinny brzmieć mniej ostro. Wybór jednego z dwóch rodzajów nakładek silikonowych również powinien mieć na to wpływ. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts