Adam Kloc Napisano 14 października 2020 Udostępnij Napisano 14 października 2020 Mam problem ze słuchawkami Audio Technica DSR7BT. Otóż po podłączeniu dedykowanym kablem do portu USB nie słychać w nich muzyki a jedynie trzaski. System to Windows 7, sam pobiera i instaluje sterowniki do nich, nie wyświetla żadnego problemu. W pracy podłączyłem z systemem Windows 10 i żadnego problemu nie ma. Czy ktoś ma jakiś pomysł czy po prostu Windows 7 ma problemy ze słuchawkami podłączanymi pod USB? A może są jakieś inne sterowniki rozwiązujące problem, chociaż nigdzie nie znalazłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 października 2020 Udostępnij Napisano 14 października 2020 A wybrałeś te słuchawki jako obecnie używany układ dźwiękowy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Kloc Napisano 14 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2020 Dokładnie tak, nawet sprzętowo wyłączyłem wyjście słuchawkowe. Problem pozostaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 16 października 2020 Udostępnij Napisano 16 października 2020 A czy nie jest tak przypadkiem, że po kablu USB nie da się słuchać muzyki, tylko to służy do ładowania? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 października 2020 Udostępnij Napisano 16 października 2020 Te słuchawki z całą pewnością działają na kablu USB. Adam Kloc nie miał z resztą problemów pod Windows 10. Pod Androidem również nie powinno być problemów. Niektóre nowe układy dźwiękowe wymagają nowych systemów operacyjnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts